Ubiquiti heeft zojuist een nieuwe Enterprise reeks gelanceerd inclusief een super snelle, krachtige router, firewall; de Enterprise Fortress Gateway en de Gateway Enterprise. Met 2.5Gb, 10Gb en 25Gb poorten, onboard controller ondersteuning (bij de Fortress versie), dubbele voeding en een heel krachtige processor is dit een van de krachtigste firewalls op dit moment.

De Fortress Gateway heeft ingebouwde UniFi Network applicatie, de Enterprise Gateway niet, deze is gemaakt om met een UniFi Console of via UniFi Cloud Hosting geinstalleerd en beheerd te worden.

En het mooiste van alles? Geen vervelende licenties of abonnementen voor de basis (geavanceerde signature updates zijn beschikbaar als optie). Hieronder een stuk uit het pers bericht van Ubiquiti:

“Vandaag zijn we trots om de eerste van vele UniFi Enterprise-producten aan te kondigen die dit jaar arriveren: de Enterprise Fortress Gateway, oftewel de EFG. Deze next-gen gateway beschikt over een indrukwekkende reeks routing- en cybersecuritymogelijkheden, waaronder SD-WAN, toegangscontrolelijsten, layer 7-toepassingsfiltering, deep packet inspection, intrusionprevention met verbeterde updates van bedreigingssignaturen voor robuuste bescherming en uitgebreide logging.

EFG introduceert ook de nieuwe NeXT AI-engine van UniFi, die gecodeerde pakketten in realtime inspecteert om de netwerkbeveiliging te verbeteren met verhoogde IPS- en contentfilterprecisie, verbeterde verkeersidentificatie en toegang tot interne payloaddetails zoals zoekgeschiedenis.

De EFG en Gateway Enterprise zijn leverbaar vanaf September, neem contact met ons op voor meer informatie.

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: