TechConnect is nu officieel een Enterprise partner van Ubiquiti UniFi Enterprise producten en diensten!

Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor TechConnect, waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen met hoogwaardige netwerkinfrastructuur en geavanceerde oplossingen. Als Enterprise partner krijgen we toegang tot de nieuwste technologieën en ondersteuning van Ubiquiti UniFi, wat ons in staat stelt om maatwerkoplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de behoeften van bedrijven. We zijn trots op deze stap en kijken uit naar de toekomst van groei en innovatie samen met de UniFi Enterprise producten. Uiteraard blijven we ook het midden- en kleinbedrijf voorzien van oplossingen.

Voor enterprise-grade High Availability met Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP), koppel je eenvoudig een tweede Enterprise gateway in Shadow Mode. Als de primaire offline gaat, neemt de Shadow mode automatisch de controle over, zodat het netwerk blijft draaien met minimale downtime. Met Policy-Based Routes (PBR) kan UniFi verkeer dat bestemd is voor specifieke domeinnamen, IP-adressen en regio’s via een specifieke WAN- of VPN-interface verzenden. PBR werkt naadloos met multi-WAN load balancing en VPN-clientservices, waardoor het eenvoudig is om applicatieverkeer te segmenteren op basis van prioriteit of prestatievereisten.

Met de licentievrije Site Magic word Site-to-Site VPN en SD-WAN-installatie eenvoudiger dan ooit. In plaats van ingewikkelde, handmatige Site-to-Site VPN’s tussen meerdere gateways te configureren, selecteert men eenvoudig de sites en subnetten om verbinding te maken via de UniFi Site Manager op unifi.ui.com.

NeXT AI Inspection is volledig licentievrij beschikbaar op Fortress Gateway en analyseert gecodeerde pakketten in realtime om de precisie van IDS/IPS en contentfiltering en de verkeersidentificatie te verbeteren. Bovendien bied het toegang tot krachtige cybersecurity-use cases, zoals het monitoren van zoekmachine- en LLM-query’s op veiligheids- en beveiligingsproblemen.

De Enterprise Fortress Gateway is nu beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie en maatwerk offertes.

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Blijf op de hoogte Informeer mij als het product weer leverbaar is: